Egy panelfelújítás története

Mindenki életében eljön a pillanat amikor lakását, házát szeretné új köntösbe varázsolni szeretne végre valami újdonságot…

Ilyenkor felvetődik sok dolog, hogyan is kéne nekikezdeni. Van aki önmaga próbálkozik, mert vagy szeret barkácsolni, vagy anyagi háttere nem engedi meg a szakemberhez fordulást.

Jelen esetben egy kedves hölgy keresett meg minket azzal hogy  kicsit hozzuk helyre a nyolcadik emeleti, részben már felújított lakását (a konyha és a fürdőszoba már pár éve fel lett újítva).

A helyszíni felmérés és az árajánlatkészítés után pár héttel elkezdtük a kivitelezést.

Panel lakások esetén nem egyszerű a felújítás, a lakóközösség, a parkolási feltételek, az anyag fel és letermelése emeletről pedig csak tovább nehezíti a dolgokat.

Na de nézzük hogyan indult a projektünk:

A szobákban úgynevezett álpadló volt amit fel kellett bontanunk.

Takarítással, és a falak tapétától való „megszabadításával” folytattuk.

Minden lakásfelújítás más és más kihívásokat tartogat, hiszen sohasem tudhatjuk a régebben készített burkolatok, tapétázás, vagy épen egy-egy fal mit rejteget számunkra a felújítás során.

Így folytattuk:

Álmennyezet vázszerkezet készítés és padlókiegyenlítés

Következhetett a kartonozás és a glettelés

A projekt során egy nappali, egy hálószoba és egy gardrób került kialakításra. Mindenhol függesztett álmennyezet, led világítás, szerelvények cseréje, és melegburkolat valamint festési munkák történtek.

Kicseréltük a beltéri ajtókat illetve a bejárati ajtót is!

Minden a megrendelő igénye szerint történt minden nap egyeztetve a munkafolyamatokat, és képes dokumentációt küldve felé.

Laminált burkolat és padló hőszigetelés elhelyezése:

És az elkészült munka:

Köszönjük a bizalmat a megrendelőnek Rékának!