Felújítás

Szinte mindenkinek az életében eljön a pillanat, amikor felújításon kezd el gondolkodni, ilyenkor az ismerősök, az internet vagy éppen a közösségi média, amely irányadó a kivitelező kiválasztásában.

De mi miért is ajánljuk magunkat?

Mi úgy gondoljuk, hogy ne csak házakat, lakásokat újítsunk fel, hanem a munka átadása után már az első pillanatban igazi otthonokká válhassanak a bennük élő családok számára. Minden munkánkhoz úgy állunk hozzá, hogy annak hibátlannak kell lennie és nem szeretnénk azt, hogy a későbbiekben járjunk az Önök nyakára mindenféle garanciális javítások miatt: elsőre is mindent megteszünk, hogy hibátlan munkát adjunk át.
Persze, ettől függetlenül a garanciális javítás, mindenkinek jár!

Felújítások esetén 3 év garanciát vállalunk munkánkra, hogy Önök és mi is nyugodtan aludjunk. Önök azért, mert ha bármi gond van, bizalommal kereshet minket, mi pedig azért, mert biztosan nem hagyjuk csávában ügyfeleinket, akik bizalmukat fektették cégünk munkájába.

A garanciális javítás pedig minden esetben ingyenes, ezért is az a neve hogy garanciális!

Felmérésért és árajánlatkészítésért a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken tudnak érdeklődni.

Referenciáink

Árlista

Egyedi felmérés alapján, a lenti gomb megnyomásával kérhet be a felújításra árajánlatot.

További szolgáltatásaink

GENERÁLKIVITELEZÉS

Cégünk fő profilja, ezek lehetnek lakó- és nem lakó épületek, családi házak vagy akár csarnokok is.
A legfontosabb, hogy a megrendelőnek semmilyen dolga sincs a munkálatokkal. A megbízó csak a kivitelező cég képviselőjével tartja a kapcsolatot.

KARBANTARTÁS

A folyamatos és biztonságos működés fenntartása egy épületnél azt jelenti, hogy az épületben élő, vagy dolgozó emberek nem szenvedik kárát annak, ha valami hiba történik. Az üzemeltető cég törvényes felelősségének megfelelően gondoskodik arról, hogy az épület rendszerfenttartó funkciói (fűtés, elektromosság, víz) rendszeresen felül legyenek vizsgálva és karban legyenek tartva. Valamint, ha hiba merül fel azt rövid időn belül helyre tudják állítani!