Generálkivitelezés

Cégünk fő profilja a generálkivitelezés, ezek lehetnek lakó- és nem lakó épületek, családi házak vagy akár csarnokok is.
A legfontosabb, hogy a megbízónak (megrendelőnek) semmilyen dolga sincs a munkálatokkal. A megbízó csak a kivitelező cég képviselőjével tartja a kapcsolatot.

Generálkivitelezés tartalmazza:

-Építőanyag ellátást

-A munkafolyamatok megszervezését

-Minőségi követelmények betartatását

-Garancia biztosítását

A garanciális problémánál nem kell keresgetni a felelőst, hanem a kivitelező felelőssége a hibák kijavítása.

Családi ház építés, kivitelezés

Úgy gondoljuk egy család otthonát megépíteni a legfelelőségteljesebb dolog, ezért minden családi ház kivitelezésénél a megrendelővel napi kapcsolatban vagyunk, hetente egy alkalommal az építkezés folyamatát közösen ellenőrizzük, a kérdéses dolgokat megvitatjuk.
A szerződésben foglaltakat betartva a legmagasabb színvonalon dolgozva építjük meg a házakat, hiszen tudjuk egy élet munkája tükröződik egy-egy ilyen projektben.

Miért éri meg ránk bízni a generálkivitelezést?

-Rövid határidővel vállaljuk
-Akár 1-3 napon belül adunk árajánlatot
-Betartjuk a határidőket
-Alkalmazkodunk a megbízóink igényeihez
-Az összes munkafolyamathoz rendelkezünk szakemberrel

Válasszon tapasztalt, megbízható kivitelezőt, aki bevált csapattal dolgozik és folyamatosan rendelkezik szakemberekkel.

Referenciáink

Árlista

További szolgáltatásaink

KARBANTARTÁS

A folyamatos és biztonságos működés fenntartása egy épületnél azt jelenti, hogy az épületben élő, vagy dolgozó emberek nem szenvedik kárát annak, ha valami hiba történik. Az üzemeltető cég törvényes felelősségének megfelelően gondoskodik arról, hogy az épület rendszerfenttartó funkciói (fűtés, elektromosság, víz) rendszeresen felül legyenek vizsgálva és karban legyenek tartva. Valamint, ha hiba merül fel azt rövid időn belül helyre tudják állítani!

FELÚJÍTÁS

Szinte mindenkinek az életében eljön a pillanat, amikor felújításon kezd el gondolkodni, ilyenkor az ismerősök, az internet vagy éppen a közösségi média, amely irányadó a kivitelező kiválasztásában.