Karbantartás

A folyamatos és biztonságos működés fenntartása egy épületnél azt jelenti, hogy az épületben élő, vagy dolgozó emberek nem szenvedik kárát annak, ha valami hiba történik. Az üzemeltető cég törvényes felelősségének megfelelően gondoskodik arról, hogy az épület rendszerfenttartó funkciói (fűtés, elektromosság, víz) rendszeresen felül legyenek vizsgálva és karban legyenek tartva. Valamint, ha hiba merül fel azt rövid időn belül helyre tudják állítani!

Szakképzett felülvizsgáló és karbantartó csapatunk tagjai minden szükséges ellenőrzést, karbantartást és javítást el tudnak végezni jól, precízen és rövid határidővel!

Önnek az a legfontosabb, hogy tevékenysége a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb legyen. Ennek érdekében az alábbiakkal állunk rendelkezésére:

-Karbantartási szerződést ajánlunk az Ön egyedi igényeinek megfelelően, felmérés után 24 órán belüli árajánlatkészítéssel.

-Az Ön, és az épületben dolgozók, bérlők időbeosztásával összhangban történő karbantartás.

-Képzett szakemberek alkalmazása, anyagok beszerzése.

-A felülvizsgálatok és javítások részletes dokumentálása, készre jelentése a munka elvégzését követően.

-Meglévő létesítmények fejlesztése javításokkal vagy korszerűbb technológiával, igény esetén.

– Jogszabályok, szabványok és előírások változásainak nyomon követése, arról a megrendelő értesítése.

Referenciáink

Árlista

További szolgáltatásaink

GENERÁLKIVITELEZÉS

Cégünk fő profilja, ezek lehetnek lakó- és nem lakó épületek, családi házak vagy akár csarnokok is. A legfontosabb, hogy a megrendelőnek semmilyen dolga sincs a munkálatokkal. A megbízó csak a kivitelező cég képviselőjével tartja a kapcsolatot.

FELÚJÍTÁS

Szinte mindenkinek az életében eljön a pillanat, amikor felújításon kezd el gondolkodni, ilyenkor az ismerősök, az internet vagy éppen a közösségi média, amely irányadó a kivitelező kiválasztásában.